Új chat-kapcsolat a Fiat vezetőivel a Fiat 500E modellel kapcsolatos kérdésekben

2020.05.18
A Fiat egy teljesen új, az ügyfelek felé sokkal „személyesebb” kommunikációs stratégiát dolgozott ki, melynek célja a gyártó és a tulajdonosok közötti kapcsolat egyszerű, hatékony és azonnali megszervezése.

Az ebben a stratégiában alkalmazott első ilyen eszköz a „Csevegj a Fiat-tal”, egy folytatólagos videó sorozat, amelyben a Fiat vezetői, többek között pl. Luca Napolitano, a EMEA Fiat & Abarth márkák vezetője közvetlenül válaszol az új Fiat 500E iránt érdeklődő potenciális ügyfelek kérdéseire. Az új Fiat 500E modellel kapcsolatban indított csevegéssel az volt a Fiat szándéka, hogy részletesebb visszajelzéseket kaphassanak a Fiat új „teljesen elektromos” modelljével kapcsolatban.


A „Csevegj a Fiat-tal” videókat a Fiat a saját YouTube-csatornáján teszi közzé, ezt a linket okostelefonunkon keresztül is folyamatosan nyomon követhetjük. Az egyes új videókat havonta folyamatosan teszik közzé, amelyekben a Fiat megpróbál válaszolni az általános érdeklődésre számot tartó kérdésekre, az új elektromos Fiat 500E modellel kapcsolatosan.

A „Csevegj a Fiat-tal” induló videója 2020. április 21-én került ki, ebben a Fiat három olyan kérdést választott, amelyekről úgy gondolták, hogy a tulajdonosok vagy érdeklődők széles köre szempontjából egyértelműen relevánsak lehetnek.

A tárgyalt témák érintik a gépkocsi-választékot, az új sorozat árképzését és a végfelhasználók felé történő kiszállítás céldátumait. A kérdéseket három ország - Németország, Franciaország és Olaszország - tulajdonosai által feltett kérdések közül választották ki.

A jelen cikk írásakor felkerült legfrissebb videó által tárgyalt kérdés: Hogy tölthetjük fel a Fiat 500E-t?

Az új Fiat 500E-hez kapcsolódó kommunikáció az első az autóiparban. Ez egy speciális csatorna az új Fiat 500E potenciális ügyfelei számára.

Az új kommunikációs rendszer a LivePerson szabadalmaztatott technológiáján alapul, amely egyesíti a különböző üzenetküldő platformokat, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy hozzáadott értéket képviselő beszélgetéseket indítsanak és folytassanak a végfelhasználókkal.

Kapcsolódó videó csatorna: https://www.youtube.com/user/fiatontheweb/videos


Forrás: Fiat-Chrysler Automobiles
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk