Az angol Jack's szupermarket hálózat Fiat 500-as és Range Rover tolható és vezethető játék modelleket kínál a gyermekek számára Karácsonyra

2021.11.18
A Jack’s kínálatában két autó is megjelent gyermekek számára. Várhatóan mindkét termékre igen nagy lesz a kereslet, és csak korlátozott darabszám áll a vásárlók rendelkezésére.Az első a kínálatban egy kék színű, felnőtt által is tolható Range Rover, amely a beépített 6V-os akkumulátornak köszönhetően a gyermekek által vezethető is, mindössze 139 angol fontért (kb. 60 ezer Ft) vásárolható meg a szupermarket üzletekben. Véleményünk szerint garantáltan mosolyt fognak csalni a kicsik arcára Karácsonykor.A másik autó a Fiat 500 „push and ride” hasonlóan praktikus, mint a Range Rover, tolható és önálóan is vezethető, 99 angol fontért (kb. 43 ezer forint) vásárolható meg. A gyártó tájékoztatása szerint, ha elfogy, nem is lesz utánpótlás belőle.Michael Ward a Jacks’s igazgatója a következőket mondta: „Ezek a játékok tökéletes csemegét jelentenek az idei Karácsonyra. Csak limitált mennyiségben állnak rendelkezésre, ezért akik szeretnének hozzájutni, sietniük kell”.

Mindkét termék tehát csak a készlet erejéig áll rendelkezésre és csak a Jack’s szupermarket hálózat üzleteiben az Egyesült Királyságban.

Forrás: Express.co.uk
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk